Heti Menü (A):

2020.03.16.-2020.03.20.
Hétfő:
Tavaszi zöldségleves
Hétvezér tokány párolt rizzsel
Kedd:
Joghurtos áfonya krémleves
Rakott karfiol
Szerda:
Csontleves
Temesvári csirkemell tésztával
Csütörtök:
Lencsegulyás
Dubarry csirkemell párolt rizzsel
Péntek:
Egri húsleves
Bacsai párizsi csirkemell rizzsel

Heti menü (B):

2020.03.16.-2020.03.20.
Hétfő:
Sárgaborsó gulyás
Cheddar sajtmártásos csirkemell fűszeres burgonyával
Kedd:
Kolbászos bableves
Rántott hal kukorica salátával
Szerda:
Magyaros tárkonyos csirkeragu leves
Lecsós tarjaszelet hasábburgonyával
Csütörtök:
Sajt krémleves
Füstölt sajttal töltött sertéskaraj, párolt zöldséggel
Péntek:
Vegyes gyümölcsleves
Vad bill tarja burgonyapürével